Volksrecepten voor potentie: kruidengeneesmiddelen, voedingsgewoonten en gezond voedsel

Folkmedicijnen voor mannelijke potentie

Het probleem van de verminderde mannelijke potentie is de afgelopen jaren dramatisch toegenomen.

Terwijl tien jaar geleden doorgaans een slechte erectie werd waargenomen bij mannen boven de vijftig jaar, geven de statistieken van het ministerie van Volksgezondheid vandaag de dag aan dat meer dan 40% van de sterkere sekse seksuele disfunctie ervaart op de leeftijd van vijfendertig.

Als gevolg hiervan is het overwegen van behandelmethoden, evenals folkremedies voor mannelijke potentie, meer dan relevant.
Volksrecepten

Om de potentie dringend te vergroten, kunt u de volgende folkstimulerende recepten gebruiken:

  1. Giet twee eetlepels sint-janskruid in 200 ml kokend water. Laat het een uur staan, zeef het en drink 50 ml per dag. Het product zal de bloedcirculatie helpen verhogen, wat op zijn beurt de potentie zal helpen verbeteren.
  2. Giet vier eetlepels propolis in 0, 5 liter kokend water. Dek af met een deksel en laat twee uur staan. Zeef en drink vervolgens een derde van een glas per dag. Voor de smaak kun je een beetje honing toevoegen.

Bovendien worden volksrecepten voor mannelijke potentie op basis van hop als zeer effectief beschouwd. Om zo'n medicinale infusie te bereiden, moet je een lepel hopbellen nemen en er 1 kopje kokend water overheen gieten. Kook vervolgens en laat vijf minuten staan. Drink als thee.

Het is belangrijk om te weten dat een man eerst een arts moet raadplegen voordat hij volksrecepten voor potentie voor zichzelf gebruikt. Het is ten strengste verboden om ongecontroleerde therapie uit te voeren, omdat dit de toestand van de patiënt alleen maar kan verergeren.

Goede voeding voor mannelijke kracht

Een redelijk ontworpen dieet speelt een belangrijke rol bij het herstellen van de mannelijke potentie. Dit wordt gerechtvaardigd door het feit dat iemand uit het juiste menu de benodigde hoeveelheid vitamines en nuttige micro-elementen ontvangt.

Door goed te eten, zal een man de potentie herstellen

Het dieet moet dus worden "gezuiverd" van gefrituurd voedsel, gekruid, vet en zout voedsel en ook alcoholische dranken elimineren. Worsten, bewerkte voedingsmiddelen en zoete koolzuurhoudende dranken zijn ook ten strengste verboden.

Alle producten om de potentie te vergroten moeten vers en van hoge kwaliteit zijn. Het is raadzaam om gerechten te stomen, bakken of koken.

De basis van een gezond dieet om de seksuele functie te herstellen moeten groenten en fruit, noten, honing en kruiden zijn. Zeevruchten, vis en mager vlees zijn ook erg gezond.

Opgemerkt moet worden dat te veel eten een extreem negatieve invloed heeft op de seksuele functie, dus de porties voedsel die een man consumeert moeten ook worden heroverwogen.

Welke voedingsmiddelen zijn gezond

De meest bruikbare voedingsmiddelen om de potentie bij mannen te vergroten zijn rapen, chocolade, vlees, uien en noten. Deze producten zijn rijk aan waardevolle micro-elementen, die ervoor zullen zorgen dat de seksuele functie van een persoon in de kortst mogelijke tijd weer normaal wordt.

Bovendien worden vlees, pompoen, zeewier en vooral oesters, die terecht als een natuurlijk afrodisiacum worden beschouwd, als niet minder gezond beschouwd.

Volksrecepten voor mannelijke potentie: kruidengeneesmiddelen en plaatselijke remedies

Specerijen en kruiden die de mannelijke kracht vergroten

Behandeling van slechte potentie met kruidengeneeskunde zal alleen helpen om de mannelijke "kracht" snel te herstellen als dergelijke middelen strikt volgens het recept worden gebruikt. Voor dit doel kunt u verschillende ingrediënten gebruiken (afhankelijk van de oorzaak van de ziekte).

Mannen kunnen dus eenvoudig kruiden aan het menu toevoegen die afrodisiaca zijn (dragon, munt, anijs). Ze hebben een uitgesproken versterkend en tonisch effect, waardoor ze een gunstig effect hebben op de mannelijke potentie.

Volksrecepten voor mannelijke potentie helpen ook bij ontstekingsprocessen; een van deze planten is paardenkastanje. Het verbetert de bloedcirculatie en geneest prostatitis.

Om voortijdige ejaculatie te stoppen, moet je gemberwortel en zoethout gebruiken. Het is het beste om er medicinale infusies van te bereiden.

Bovendien, als potentieproblemen verband houden met nerveuze spanning, moet een persoon een afkooksel van munt, ginseng of valeriaan nemen.

Kruideninfusies

Enkele van de meest effectieve volksrecepten voor mannelijke potentie zijn gebaseerd op verschillende kruiden.

De beste kruidenrecepten zijn:

  • Maal een lepel aloë en meng met peterseliezaadjes. Laat het mengsel een week in rode wijn trekken. Drink een lepel per dag.
  • Neem een lepel rozenbottel en lijsterbes. Giet kokend water en laat zes uur staan. Zeef en drink een half glas per dag.
  • Neem Sint-Janskruid, munt en brandnetel in gelijke hoeveelheden. Giet 1 liter kokend water over een lepel van het mengsel. Laat een uur staan, zeef en drink de hele dag door.

Traditionele recepten voor lokale actie

Om de potentie thuis te vergroten, is het effectief om therapeutische zitbaden te gebruiken. Ze helpen de bloedcirculatie te verbeteren en hebben ook een positief effect op de werking van de prostaatklier.

Om de seksuele functie te normaliseren, kunnen de volgende soorten baden worden gebruikt:

  • Vul een bakje met warm water en voeg er 15 g mumiyo aan toe. Ga dan in bad zitten en neem het twintig minuten.
  • Voeg 5 ml terpentijnemulsie toe aan het badwater. De duur van de procedure mag niet langer zijn dan 10 minuten.
  • Voeg kamille-afkooksel toe aan het water. Je moet dit bad twintig minuten nemen.

Dergelijke procedures zijn gecontra-indiceerd in geval van actieve ontsteking of een infectieus proces.