Traditionele geneeskunde om de potentie te vergroten

De meeste jongens worden geconfronteerd met het probleem van verminderde potentie. Pathologie wordt dichter bij gebracht: ouderdom, destructieve gewoonten, omgevingsoorzaken - slechte ecologie, frequente sensorische overbelasting. In eerste instantie gaat niet iedereen naar een medisch specialist. Meestal beginnen ze traditionele middelen te vinden om de potentie bij mannen te vergroten.

toenemende potentie bij mannen

Klinische verschijnselen

Een brandend onderwerp is de toenemende potentie bij mannen. Veel oude mensen ervaren een verminderde potentie. Om te begrijpen of het probleem u heeft getroffen, moet u letterlijk de bestaande symptomen vinden (symptoom uit het Grieks - geval, toeval, teken - één afzonderlijk teken, frequente manifestatie van een ziekte, pathologische aandoening of stoornis van een vitaal proces):

 1. Verminderde of verlies van erectiele functie, het onvermogen van de seksuele partner om spanning in het voortplantingsorgaan te bereiken, zelfs met een sterk verlangen.
 2. Verlies van erectie tijdens intiem contact.
 3. In de ochtend of avond zijn er geen manifestaties van een spontane erectie.
 4. Voortijdige ejaculatie komt vaak voor bij mannen boven de 50.
 5. Verminderd of gebrek aan libido, wat leidt tot slechte geslachtsgemeenschap.
 6. Impotentie.
gezonde levensstijl om de potentie te vergroten

Nog niet zo lang geleden had het probleem van de seksuele geaardheid vooral betrekking op oudere mannen. Een zwakke potentie begon echter al op jonge leeftijd jonge mensen in te halen. Volgens statistieken lijdt 25% van de mannelijke bevolking aan seksuele disfunctie.

Algemene tips

Je kunt snel je mannelijke kracht vergroten en je seksuele vaardigheden activeren door de regels uit de volgende lijst te volgen:

 • Houd u aan het werk- en rustschema. Zorg voor echte slaap en goede werkomstandigheden. Afwisselende fysieke en intellectuele activiteit;
 • Voeding om de potentie te vergroten. Zorg ervoor dat u eieren toevoegt aan uw dagmenu: kip en kwartel. Ze helpen een regelmatige erectie te behouden. Verrijk je dagmenu met vleesproducten, grove vezels en noten;
 • Bereik harmonie in uw seksuele leven en overwin de mentale barrière;
 • Psychotherapie.

Basisprincipes van goede voeding

De belangrijkste focus bij het genezen van verzwakte potentie met behulp van traditionele middelen wordt gelegd op het volgen van een dieet (dieet is een reeks regels voor de consumptie van voedsel door een persoon).

Het dieet van uw partner moet gerechten bevatten met voedingsmiddelen die vitamines bevatten (een groep laagmoleculaire organische verbindingen met een relatief eenvoudige structuur en gevarieerde chemische aard), vooral A, B, die de doorlaatbaarheid van de zenuwen kunnen vergroten (een dierlijk orgaan dat dient om de zenuwen over te brengen). belangrijke informatie voor het lichaam naar de hersenen) impulsen. Die producten die de activiteit van het hele organisme activeren.

Voedingsdeskundigen adviseren om uw dieet te variëren met de volgende lijst:

 • plantaardige olie, bij voorkeur olijfolie;
 • geitenmelk;
 • kwarteleitjes en kippeneieren;
 • rozijn;
 • Bijenhoning;
 • zeevis;
 • zeevruchten;
 • walnoten;
 • gedroogde abrikozen;
 • selderij;
 • tomaten;
 • wortel;
 • raap;
 • knoflook, donkere komijn.

Schrap meelproducten met een hoog gehalte aan witte suiker uit uw dieet.

Klassieke manieren om impotentie te bestrijden

Ondanks de voor de hand liggende sprong in de ontwikkeling van farmaceutische producten, verliezen grootmoeders recepten voor het vergroten van de mannelijke kracht tot nu toe hun relevantie niet. Het is mogelijk om de potentie te vergroten met behulp van natuurlijke traditionele middelen, niet minder effectief dan met medicijnen. Thuisgeneeskunde biedt een groot aantal effectieve methoden voor intieme aandoeningen.

Voor het grootste effect van een therapiekuur (therapie is een proces voor het verlichten of elimineren van de symptomen en manifestaties van een ziekte), moet je letterlijk de regels volgen voor de productie en consumptie van producten.

klassieke folkremedies voor potentie

Het vergroten of herstellen van de potentie met behulp van volksrecepten of middelen bestaat uit de volgende lijst:

 • farmaceutische vergoedingen;
 • bijenproducten;
 • massages, fysiotherapie.

Farmaceutische planten zijn een geldige therapiemethode (therapie is een proces voor het verlichten of elimineren van de symptomen en manifestaties van een ziekte)

Verzamelingen van farmaceutische planten zullen de potentie snel vergroten. Als resultaat van hun implementatie:

 • de bloedcirculatie wordt hersteld;
 • het lumen van bloedvaten zet uit;
 • ontstekingen worden geëlimineerd.

Het wordt aanbevolen om ingrediënten voor de productie van kruidenpreparaten uit de apotheek te halen, niet uit de markt.

Een exotische plant waar zelden iemand van heeft gehoord is Ginkgo biloba. Het wordt gebruikt als afrodisiacum, wat een positief effect heeft op de reproductieve sfeer van het mannelijk lichaam. Ginkgo wordt gebruikt in de vorm van infusies, die in apotheken worden verkocht.

De volksdokter die onze voorouders gebruikten om de potentie te vergroten, is eikenschors. Het is bekend vanwege het enorme aantal tannines in de samenstelling. Deze elementen zijn destructief voor pathogene microben en hebben geen effect op de nuttige flora. Eikenbast wordt gebruikt om de voortplantingsorganen te genezen; als resultaat van de genezing wordt het voortplantingssysteem genezen en wordt het erectievermogen vergroot.

kruideninfusies voor potentie

Naast tannines bevat de schors nog andere verbindingen en heeft deze de volgende eigenschappen:

 • antimicrobieel, antibacterieel effect;
 • wondgenezing, bevordert de regeneratie van cellulaire structuren;
 • helpt ontstekingseffecten te elimineren;
 • het vergroten van de afweer van het lichaam.

Voor klysma's wordt een afkooksel op basis van eikenschors gebruikt. Afkookbaden worden gebruikt om prostaatadenoom te behandelen. Een man die aan mentale impotentie lijdt, kan stress verlichten met een moederkruidinfuus. Deze vorm van impotentie wordt geassocieerd met nare herinneringen of een negatieve mentale houding tijdens seksueel contact. Elk onzorgvuldig woord van een partner kan een erectie verminderen of verwijderen. Een gezamenlijk bezoek aan een psycholoog en het nemen van medicijnen tegen moederkruid zullen helpen bij het elimineren van intieme problemen.

Honingproduct ter bestrijding van mannelijke impotentie

Honing staat bekend om zijn gezondheidsvoordelen. Wanneer het inwendig wordt ingenomen, helpt het het gezichtsvermogen te verbeteren, verhoogt het de stofwisseling, helpt het bij het omgaan met verkoudheid en is het geïndiceerd voor pathologieën van het cardiovasculaire systeem.

honing voor mannelijke potentie

De voordelen van noten, zoals honing, zijn allesomvattend. Ze hebben een positief effect op het menselijk lichaam en hebben een genezende werking op alle systemen en organen. De samenstelling van de noot omvat vitamines (een groep laagmoleculaire organische verbindingen met een relatief eenvoudige structuur en gevarieerde chemische aard), zuren en actieve stoffen, waardoor het product niet alleen nuttig, maar ook genezend is. Honing en walnoten om de potentie te vergroten zijn een van de meest effectieve traditionele remedies.

Kaarsen

Honingzetpillen zijn het belangrijkste product voor het herstellen van de potentie. De meest voorkomende kaarsen zijn om ze te vormen van gekonfijte honing en ze in de kou te zetten. Je kunt een beetje honingvaseline toevoegen. Gebruik elke dag voor het slapengaan. Rectale zetpillen van Propolis zijn zeer effectief bij manifestaties van mannelijke hulpeloosheid. Meng 80 g was en farmaceutische vaseline in een waterbad. Voeg lanoline en 20 g propolistinctuur toe. Meng alles, giet het in voorbereide vormen en zet in de koelkast. Vaseline kan worden vervangen door glycerine, eerder gesmolten in een waterbad. Plaats de afgewerkte zetpillen voorzichtig in de anus, nadat u eerder het darmkanaal hebt geleegd. De functie wordt 2 keer per dag uitgevoerd gedurende een periode van 31 dagen.

Hoe helpt propolis bij verminderde potentie?

Propolis is een kleverige substantie die door bijen wordt geproduceerd. Om het te maken, scheiden ze actieve stoffen af die speciaal zijn op biologisch niveau, ze gebruiken stuifmeel, plantensap en knopgluten. Bijenlijm is verrijkt met vitamines en vetzuren. De rijke samenstelling van propolis dwingt mensen het te gebruiken als basis voor medicijnen. Dit is een krachtige biostimulant die de potentie van mannen van elke leeftijd herstelt en versterkt.

honingpropolis voor mannelijke kracht

Actie van propolis:

 • elimineer het ontstekingsproces;
 • vernietigt pathogene microben;
 • versterkt het immuunsysteem;
 • verlicht het pijnsyndroom (een reeks symptomen met een gemeenschappelijke pathogenese).

De tinctuur bevat twee ingrediënten:

 • Propolis in een hoeveelheid van 5 eetlepels wordt geplet, gevuld met alcohol - 80 ml.
 • Sluit de container af met een deksel en plaats deze in een koude, donkere kamer.
 • Je kunt het na een week gebruiken. De duur van de therapeutische cursus is 14 dagen.

Actie van espenschors

Aspenboomschors heeft diuretische, pijnstillende, versterkende en ontstekingsremmende eigenschappen. Espenschors wordt in de geneeskunde veel gebruikt als farmaceutisch bestanddeel om het libido te verhogen. Maar grondstoffen kunnen bijwerkingen veroorzaken (allergieën, gastro-intestinale stoornissen (maagdarmkanaal - het spijsverteringsstelsel van de organen van echte meercellige dieren, ontworpen voor het verwerken en extraheren van voedingsstoffen uit voedsel)), daarom moet u ervoor zorgen dat u, voordat u met de behandeling begint, ervoor zorgt dat er zijn geen contra-indicaties.

tinctuur van espenschors voor potentie

Een remedie voor intieme problemen wordt bereid met behulp van de volgende methode:

 • Maal 250 g gedroogde schors en voeg 1 liter borrelend water toe.
 • Zet het mengsel op het vuur en breng aan de kook.
 • Laat de bouillon afkoelen, laat hem enkele uren staan en zeef hem dan.
 • Drink 100 ml van de medicinale drank in de ochtend, lunch en diner.

Het verloop van de therapie (therapie is een proces om de symptomen en manifestaties van de ziekte te verlichten of te elimineren) duurt 6-7 dagen.

Genezende kruidenbaden

Traditionele geneeskunde en potentieremedies omvatten therapie (therapie is een proces voor het verlichten of elimineren van symptomen en manifestaties van een ziekte) met kruiden, en dit zijn niet alleen infusies en afkooksels. Het moet twee keer per week worden ingenomen om de symptomen van disfunctie van het voortplantingssysteem te verwijderen. Bad met een afkooksel van laurierblaadjes en kamille.

Een bad met een afkooksel van laurierblaadjes en kamillebloemen is gebruikelijk. Het recept is eenvoudig:

 • Laurierinfusie wordt bereid uit 6-8 laurierblaadjes en een halve liter kokend water. Giet het in een bakje en wikkel het in een handdoek. Laat de consistentie een kwartier staan;
 • Maak apart een kamille-infusie en neem 10 gram gedroogde bloeiwijzen per 0, 5 liter water;
 • Voeg de afkooksels toe aan het bad en roer grondig.
 • De duur van aqua-procedures is ongeveer een half uur.
 • Je kunt oliën van kalmoes, bergamot, cipres, karwij en dennennaalden aan het bad toevoegen.
 • Een bad verbetert de gezondheid van een man en verhoogt de potentie.

Ginsengwortel - een remedie tegen impotentie

Ginseng wordt beschouwd als een volksproduct voor het vergroten van de potentie en een middel voor krachtige en vruchtbare activiteit. De wortel ervan draagt bij aan het verkrijgen van een stabiele, langdurige erectie. Voor productie heb je nodig:

 • 5 g gemalen ginsengwortel;
 • honing 10 gr.
ginsengwortel voor potentie

Genezing gedurende 60 dagen, je moet het mengsel één keer per dag innemen, 4 theelepels.

Natuurlijke remedie voor potentie: gember

Met behulp van gemberwortels kan een afgemeten, stabiele erectie worden bereikt. Het kan worden beschouwd als een medicijn dat het libido onvergelijkbaar verhoogt.

Gember drankje.

Rasp de gemberwortel, voeg heet water toe en laat een half uur staan. Voor een grotere effectiviteit wordt aanbevolen om honing aan de drank toe te voegen.

Gembertinctuur:

 • Maal een kilo gember.
 • Meng met 1 liter wodka.
 • Plaats het een week in een zwarte ruimte.

Gember in suiker

Gemberwortel, gemengd met zoet zand in een verhouding van 1: 2, wordt een paar dagen in een koude kamer geplaatst. Voeg gekonfijte gember toe aan thee en andere dranken.

Brandnetel - de ouderwetse methode

Brandnetel voor het vergroten van de potentie is een opslagplaats van essentiële stoffen en vitamines. Sinds de oudheid hebben mensen alle componenten van de verbrandingsinstallatie gebruikt. De bladeren, wortels en zaden van het kruid bevatten elementen die het urogenitale systeem herstellen. Het helpt bij het genezen van prostatitis, prostaatadenoom en erectiestoornissen. Het belangrijkste effect van brandnetel is het verhogen van de productie van testosteron, dat verantwoordelijk is voor het functioneren van de voortplantingsorganen.

brandnetel om de mannelijke potentie te bevorderen
 1. Voeg 5 eetlepels zaden toe aan een halve liter druivenport.
 2. Het mengsel wordt op laag vuur gekookt.
 3. Nadat de drank kookt, wordt deze gekoeld en gefilterd.
 4. Drink drie keer per dag een eetlepel.
 5. Als er geen portwijn beschikbaar is, wordt deze vervangen door wijn met honing.
 6. Voeg evenveel honing toe als brandnetels.
 7. De ontvangst van consistentie wordt op dezelfde manier uitgevoerd.

De therapeutische cursus duurt enkele maanden. Als het effect niet wordt bereikt, wordt de kuur herhaald met tussenpozen van een maand na de eerste.

Overmatig gebruik van brandnetels kan resulteren in de ontwikkeling van onnodige verschijnselen die verschijnen in de vorm van:

 • pijnlijke gevoelens in de buikstreek;
 • hoofdpijn en duizeligheid (schijnbare rotatie van omringende objecten);
 • asthenie.

Tijm

Tijm is een mannelijke versterker. Ze genezen bijna alle pathologieën, inclusief prostatitis. Tijm bevat selenium, een katalysator bij de synthese van het geslachtshormoon testosteron. Het is handig om thee te zetten met tijm. Wiet verbetert de erecties en verhoogt het libido.

tijm in de volksgeneeskunde voor mannelijke potentie

Bereid de drank voor:

 • een eetlepel donkere thee;
 • 3 gedroogde tijmbloeiwijzen - laat trekken als gewone thee;
 • Naar smaak kun je munt en honing toevoegen.

Mosterdpleisters

Het wordt aanbevolen om disfunctie op een volledig onopvallende maar effectieve manier te genezen - met mosterdpleisters.

 • Mosterdpleisters worden op het voetgedeelte geplaatst.
 • Door de reflexzones op de voeten te irriteren, die verantwoordelijk zijn voor het libido en de erectie, bereikt een man het gewenste resultaat: een snelle toename van de potentie.
 • Mosterdpleisters worden gedurende 10-15 minuten geplaatst.

Op blote voeten lopen

Op blote voeten lopen irriteert de actieve punten op de voet. Om pathologieën van intieme aard te overwinnen, moet je enkele uren op blote voeten lopen (bij voorkeur op het gras). Als je deze methode aanvult met een korte voetmassage, zal de effectiviteit groter zijn.

Oosterse gekruide thee

Zwarte thee met de toevoeging van oosterse kruiden is zowel genezend als preventief. Zelfs met de zeldzaamste manifestatie van intieme symptomen mag u de drank niet misbruiken. Thee heeft een gunstig effect op het hartspierstelsel, verhoogt het immuunsysteem, verbetert de werking van het centrale zenuwstelsel (centraal zenuwstelsel, hersenen) en reinigt de bloedvaten.

oosterse thee met kruiden voor potentie

Gebruik kruiden uit de lijst om genezende thee te bereiden:

 • muskus;
 • kardemom;
 • koriander;
 • kaneel.

Constante consumptie van een gekruide drank is een essentiële preventie van impotentie.

Therapeutische triade voor jongens

U kunt de gezondheid van uw voortplantingssysteem herstellen door elke dag knoflookteentjes te eten.Knoflookverwijdt de bloedvaten, heeft desinfecterende en antiseptische eigenschappen. Het kan worden gebruikt als een product om de zin in seks te vergroten. Het bevat fytonciden die nodig zijn om de potentie te behouden en te verbeteren. Het wordt aanbevolen om één keer per dag een paar kruidnagels te gebruiken;

Rhodiola rosea-wortelfijnhakken en mengen met heet water. Plaats de container met de bouillon op het fornuis. Kook de bouillon ongeveer 10 minuten. Neem het medicijn twee keer per dag. Rhodiola is superieur aan ginseng wat betreft zijn vermogen om de potentie te vergroten;

anemoonbekend als een giftige plant, maar werd door genezers gebruikt om de verloren mannelijke kracht te herstellen. 5 eetl. l. Vul de planten met water in een volume van 200 ml. Kook de infusie gedurende 5 minuten. Neem het afgewerkte afkooksel 2 keer per dag, elk 5 g. Na vier dagen genezing wordt de gezondheid hersteld.

Massages en fysiotherapie

Samen met therapie(Therapie uit het Griekse [therapeia] - behandeling, herstel)folkelixers volgens oude recepten, je kunt massagecursussen geven. Het zorgt ervoor dat het bloed gaat pompen(de interne omgeving van het lichaam, gevormd door vloeibaar bindweefsel. Bestaat uit plasma en gevormde elementen: leukocytcellen en postcellulaire structuren: erytrocyten en bloedplaatjes)in het bekken, verbetert de bloedstroom(Bloed is de interne omgeving van het lichaam, gevormd door vloeibaar bindweefsel)geslachtsdelen. Testosteron wordt geproduceerd in de testikels, dus een lichte massage van de liesstreek is erg nuttig.

Kegel-complex

Een bekende reeks oefeningen die het urogenitale gebied versterken. In het gewone leven gebruiken mannen de pubococcygeus-spieren niet. Ze moeten speciaal worden beveiligd. De kwaliteit van het intieme leven hangt rechtstreeks van hen af. Hun tweede naam is ‘spieren van liefde’.

massage voor mannelijke kracht

Waterbehandelingen

Contrastdouches en -baden spelen een belangrijke rol bij het behouden van een gezonde en krachtige mannelijke geest:

 • de bloedcirculatie verbeteren (bloedcirculatie door het hele lichaam);
 • verwijder gifstoffen;
 • Een bekend middel is een brandnetelbadbezem.

Om uw vriend niet teleur te stellen en zelf niet van streek te raken, herschikt u uw levensstijl: geef slechte gewoonten op, doe aan sportactiviteiten en zorg voor een regelmatig seksleven.

Wat zeggen de dokters

Artsen zeggen dat het voorkomen van pathologie gemakkelijker is dan het genezen ervan. Niet alleen traditionele middelen: een gezonde levensstijl, het juiste voedsel, speciale gymnastiek om de potentie te vergroten, zullen je geest niet laten vallen. Preventie is heel eenvoudig.

Conclusie

Als er zich een probleem voordoet, zal het niet in het niets verdwijnen. Het moet geoefend worden, en intensief geoefend. Dit omvat van tijd tot tijd lichamelijke opvoeding, voeding en medicijnen. Volksrecepten voor het vergroten van de potentie zijn al lang getest en hebben voortdurend succes opgeleverd. Stel de genezing niet uit, kom van de bank en zorg goed voor jezelf.